"Fushi is creating unique jewelry that combines fashion with the beauty and simplicity of natural materials !"

Fushi is een toonaangevend en trendsettend sieradenmerk wat in 2007 werd opgericht door Hedwig Ruijsch, tot op de dag van vandaag is zij de drijvende kracht achter Fushi en komen alle ontwerpen van haar hand. Van over de hele wereld worden materialen met zorg ingekocht waarmee we in ons Veenendaalse atelier aan de slag gaan, om meerdere malen per jaar met een prachtige nieuwe collectie uit te komen.

Elk Fushi item is uniek en handgemaakt. We maken sieraden van prachtige natuurlijke materialen, seawaterpearls, buffelhoorn, crystalglas, mother of pearl, goldfilled en vele halfedelstenen zitten allemaal in ons assortiment.

Fushi wordt verkocht in mooie en exclusieve winkels in Nederland, Duitsland en Belgie, en zelfs in het verre Curacao kun je Fushi tegenkomen.

Ontdek ons ruime assortiment online now!

Mocht je nog vragen hebben, mail ons gerust op info@fushi.nl

Business to Business

Heeft u een mooi bedrijf waar u graag Fushi zou willen verkopen, vraag dan een B2B login aan via info@fushi.nl  Wij verstrekken alleen inloggegevens aan branchegerelateerde bedrijven met een geldige Kamer van Koophandel inschrijving.

Liever al dat moois bij u in het bedrijf bekijken ? maak dan een afspraak met onze salesafdeling via info@fushi.nl of bel met onze sales op telefoonnummer 06-83162926

Heeft u nog vragen neem gerust contact op !

LIEFS,

Team Fushi